Pertanyaan Kelor Molek Moringafera

Kelor Molek Moringafera Night Cleanse ni untuk apa?

Kelor Molek Moringafera Night Cleanse untuk diambil waktu malam, sebelum tidor/selepas makanmalam/supper. Khas digunakan untuk tujuan detoks. Pada keesokan paginya, anda akan lebih mudah untuk membuang sisa-sisa yang tidak perlu dari badan.

Kelor Molek Moringafera Morning Boost ni untuk apa?

Kelor Molek Moringafera Morning Boost untuk diambil pada waktu pagi. Sesuai dengan anma teh tarik, sarapan pagi anda kini akan lebih berkhasiat. Dicampur dengan air panas, satu sachet untuk satu cawan/mug. Morning Boost mengandungi formula tambahan iaitu CLA – yang membolehkan anda berpeluh untuk tujuan pembakaran lemak yang lebijh pantas dan efektif.

1 Kotak tahan berapa lama?

Setiap kotak mengandungi 21 peket/sachet. Dan tahan untuk satu bulan. Adna disarankan untuk berehat setiap 5 hari penggunaan. Conth; pengambilan pertama adalah pada hari isnin sampai jumaat secara konsisten, dan rehat pada sabtu & ahad.

Kalau dah berhenti pengambilan, berat badan akan naik tak?

Tidak. Boleh berhenti kalau dah dapat berat badan ideal. Tetapi disarankan untuk menjaga pemakanan dan gaya hidup anda selepas mendapat berat badan ideal.

Ada tak pantang larang lain selepas pengambilan?

Tiada sebarang pantang larang yang spesifik.

Perlu bersenam tak?

Bersenam adalah disiplin yang bagus. Jika bersenam, proses pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih pantas dan efektif. Walaubagaimanapun Kelor Molek Moringafera Morning Boost memang diformulasikan khas dengan tambahan CLA & Moringa, maka peningkatan metabolisme akan berlaku, dan akan rasa berpeluh sedikit.

Kalau bersenam, ada kesan lain tak?

Dengan pengambilan KELOR MOLEK MORINGAFERA, anda akan menikmati kesan tenaga segera, disebabkan Moringa berupaya untuk meingkatkan metabolisme tambahan. Ramai pengguna komen bahawa selepas bersenam, badan tidak lagi terasa penat. Malah boleh bekerja seharian.

Kalau dah ada penyakit lain, selamat tak?

Sepertimana diketahui umum, Moringa (Pokok Kelor) terkenal beribu tahun dahulu untuk mengubati pelbagai jenis penyakit kritikal, seperti kanser, darah tinggi, jantung, kencing mansi (diabetes), resdung, dan ada lagi 300 jenis penyakit kritikal. Berbanding dengan produk FAT BURNER, Slimming dan Detox lain, KELOR MOLEK MORINGAFERA bukan sahaja dapat mengembalikan bentuk badan ideal dengan lepih pantas & berkesan, tapi pada masa sama dapat membantu anda menjadi lebih sihat dan menyembuhkan anda dari penyakit lain berbahaya – Insya-Allah.

Dah cuba macam2 produk dan habis beribu RM tapi tak berkesan. Macam mana saya nak tau produk ni berkesan kat saya?

Tidak mengapa, memang ramai pelanggan kami yang menghadapai masalah sama macam anda. Kesemuanya berakhir dengan ucapan jutaan terima kasih sebab berjaya perkenalkan kami dengan KELOR MOLEK MORINGAFERA dan produk ni berkesan pada mereka.
Tak rugi anda cuba dan anda boleh tengok keputusan testimoni yang kami kongsi setiap hari pada laman Facebook KELOR MOLEK MORINGAFERA.

Kurus dengan mudah, pantas & berkesan
Kelor Molek Moringafera; Kurus dengan mudah, pantas & berkesan

Tips Pengambilan Kelor Molek Moringafera

  • Biasakan Mengambil Sarapan Pagi
  • Minum Air Kosong Dengan Banyak Dalam 2-3 Liter Sehari
  • Makan Dengan Kuantiti Sederhana Tetapi Kerap
  • Kurangkan Makanan Bergula, Berlemak Dan Berminyak
  • Kurangkan Pengambilan Makanan Bergaram Tinggi. Cth: Fastfood
  • Jangan Biarkan Diri Berada Dalam Keadaan Stress Yang Berpanjangan
  • Dapatkan Tidur Dan Rehat Yang Cukup
  • Elakkan Mengambil Makanan Berat Pada Waktu Malam
PEK PROMOSI
Moringafera Morning Boost kini terdapat dalam pek percubaan, bermula dari RM29.90. Untuk kesan segera
Book Free Trial